• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Lucid Air laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Lucid Air? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Lucid Air, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Lucid Air laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Lucid Air

Lucid Motors heeft de Lucid Air onthuld, een volledig elektrische luxe sedan met een actieradius van tot 665 km op één enkele lading. De Lucid Air is de eerste auto van de in Californië gevestigde startup, en hij zit vol met vooruitstrevende technologie. De sedan is uitgerust met een Activity Zone, die voorzien is van een 13,3 inch infotainment display en een digitale achteruitkijkspiegel. De Activity Zone geeft toegang tot alle functies van de auto, waaronder navigatie, klimaatregeling en audio. De Lucid Air heeft ook een geavanceerd rijhulpsysteem dat onder meer mogelijkheden voor autonoom rijden biedt. Het systeem gebruikt camera's en sensoren om obstakels te detecteren en de auto binnen zijn rijstrook te houden. Het is de bedoeling dat de Lucid Air in 2020 in productie gaat.

Laadeigenschappen Lucid Air:

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Lucid Air? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Lucid Air geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Lucid Air? Minimaal 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Lucid Air? 3x7,4 kW = 22 kW

Laadkabel Lucid Air online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Lucid Air snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Lucid laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Lucid Air gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!