• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Mazda laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Mazda? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Mazda selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

 

Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW

Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kw


Berg je Mazda MX 30 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Laadkabel Mazda MX 30

Mazda is een Japanse autofabrikant die al sinds 1931 actief is. Het bedrijf begon als fabrikant van werktuigmachines, maar begon al snel voertuigen voor de Japanse markt te produceren. Mazda was een van de eerste Japanse automakers die voertuigen naar de Verenigde Staten exporteerde, en het verkoopt nu auto's en SUV's in meer dan 120 landen over de hele wereld. De laatste jaren heeft Mazda gewerkt aan de ontwikkeling van zuinigere voertuigen, en zijn skyactiv technologie is verkrijgbaar in een reeks benzine-, diesel- en hybride modellen. Mazda heeft met de MX 30 ook een volledig elektrische auto in het arsenaal. De Mazda MX 30 laadkabel heeft uiteraard een type 2 stekker. Deze moet geschikt zijn voor 1 fase opladen om het laadvermogen van 7,4kW optimaal te kunnen benutten. Met zijn focus op innovatie en efficiëntie is Mazda klaar om in de komende jaren zijn wereldwijde groei voort te zetten.

Laadkabel Mazda CX60

De nieuwe Mazda CX60 plug-in hybride SUV is een welkome aanvulling op het gamma van de autofabrikant. Met een elektrisch bereik van 60 km is hij perfect voor stadsritten, terwijl de benzinemotor bijspringt voor langere ritten. Net als z´n kleine broertje heeft ook de Mazda CX60 een laadkabel nodig met type 2 stekker geschikt voor 1 fase opladen voor het laadvermogen van 7,4kW. De CX60 heeft ook een groot aantal handige technische voorzieningen, waaronder Apple CarPlay en Android Auto. En met zijn stijlvolle design trekt de CX60 zeker de aandacht op de weg. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte dagelijkse bestuurder of een weekendje weg, de Mazda CX60 is een uitstekende optie.

 

Mazda Laadkabel online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Mazda. De laadkabels die geschikt zijn voor Mazda zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mazda gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!