• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Mazda CX60 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mazda CX60? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mazda CX60, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg jouw Mazda CX60 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mazda CX60

De Mazda CX-60 is een plug-in hybride SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2020. De SUV heeft een bereik van maximaal 60 km op één lading, en hij kan in iets minder dan twee uur worden opgeladen. De CX-60 heeft ook een benzinemotor waarmee de actieradius kan worden vergroot. De benzinemotor is gekoppeld aan een elektromotor, die samen een vermogen van 165 kW levert. De CX-60 kan in slechts 7,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren en heeft een topsnelheid van 200 km/u. De CX-60 is ook uitgerust met vierwielaandrijving, en hij wordt geleverd met voorzieningen als adaptieve cruise control en lane departure warning.

Laadeigenschappen Mazda CX60

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mazda CX60? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mazda CX60 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mazda CX60? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mazda CX60? 1x7,4 kW = 7,4 kW

 

Laadkabel Mazda CX60 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mazda CX60 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mazda laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mazda CX60 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!