• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mazda MX30 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mazda MX30? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mazda MX30, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg jouw Mazda MX30 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mazda MX30

De gloednieuwe Mazda MX-30 is de eerste volledig elektrische SUV van de Japanse autofabrikant, en het is een behoorlijk indrukwekkend staaltje techniek. Eerst en vooral heeft hij een actieradius van tot 200 km op een enkele lading, wat ruim voldoende is voor de meeste dagelijkse woon-werkritten. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft Mazda de MX-30 ook nog uitgerust met een snellaadsysteem dat de accu's in slechts 30 minuten kan bijvullen. Wat prestaties betreft is de MX-30 verrassend lichtvoetig voor een SUV, dankzij zijn lage zwaartepunt en uitstekende gewichtsverdeling. Maar wat hem echt onderscheidt van andere elektrische voertuigen op de markt is zijn unieke vormgeving. De MX-30 heeft strakke lijnen en sierlijke welvingen die hem een onmiskenbaar premium uiterlijk en gevoel geven. Al met al is de Mazda MX-30 een enorm indrukwekkende elektrische SUV, die alle kenmerken van stijl, prestaties en actieradius aankruist.

Laadeigenschappen Mazda MX30

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mazda MX30? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mazda MX30 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mazda MX30? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mazda MX30? 1x7,4 kW = 7,4 kW

 

Laadkabel Mazda MX30 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mazda MX30 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mazda laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mazda MX30 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!