• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Mercedes B250E laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes B250E? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes B250E, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes B250E laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes B250E

De Mercedes B250e is een volledig elektrische hatchback met een actieradius tot 241 km op een enkele lading. Hij heeft een krachtige elektromotor die tot 208 pk levert en in slechts 7,9 seconden van 0 naar 100 km/u kan accelereren. De B250e heeft ook regeneratief remmen, dat helpt de actieradius te vergroten door energie terug te winnen die anders tijdens het remmen verloren zou gaan. Het interieur van de B250e is ruim en goed uitgerust, met veel ruimte voor vijf volwassenen en hun bagage. De cabine is ook gevuld met high-tech voorzieningen, waaronder een draadloos oplaadplatform voor apparaten zoals smartphones. 

Laadeigenschappen Mercedes B250E

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes B250E? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes B250E geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes B250E? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes B250E? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Laadkabel Mercedes B250E online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes B250E snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes B250E gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!