Mercedes C350E laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes C350E? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes C350E, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes C350E laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes C350E

De Mercedes C350E is een plug-in hybride elektrische auto die voor het eerst in 2014 op de markt kwam. Het voertuig heeft een actieradius van meer dan 100 km op een enkele lading, en kan snelheden tot 200 km/u bereiken. De C350E is uitgerust met een automatische transmissie met zes versnellingen, en beschikt over start-stop technologie om de efficiëntie te verbeteren. Het voertuig bevat ook een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals lane keeping assist en dode hoek assistentie. De C350E werd ontworpen om bestuurders een combinatie van prestaties en efficiëntie te bieden, en is bij kopers een populaire keuze gebleken.

Laadeigenschappen Mercedes C350E

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes C350E? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes C350E geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes C350E? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes C350E? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel Mercedes C350E online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes C350E snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes C350E gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!