• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mercedes EQA laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes EQA? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes EQA, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes EQA laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes EQA

De EQA is Mercedes' nieuwste elektrische auto, en hij is een van de indrukwekkendste op de markt. Met een actieradius tot 400 km is hij in staat lange afstanden af te leggen, en zijn strakke vormgeving zal zeker opzien baren. De EQA zit ook boordevol functies, zoals een touch screen display, verwarmde zetels en een panoramisch zonnedak. En met zijn lage emissies en stille werking is de EQA een uitstekende keuze voor wie zijn impact op het milieu wil beperken. Of je nu op zoek bent naar een EV met lange actieradius of een stijlvolle stadsauto, de Mercedes EQA zal zeker indruk maken.

Laadeigenschappen Mercedes EQA

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes EQA? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes EQA geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes EQA? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes EQA? 3x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel Mercedes EQA online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes EQA snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes EQA gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!