• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mercedes EQB laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes EQB? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes EQB, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes EQB laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes EQB

De Mercedes EQB is een volledig elektrische subcompacte SUV die een actieradius krijgt van tot 417 km op een enkele lading. Hij wordt aangedreven door twee elektromotoren - een voor en een achter - die samen een vermogen van 204 pk leveren. De EQB wordt ook geleverd met een heleboel geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruise control, hulp bij het volgen van de rijstrook, en noodremmen. Hoewel het niet de eerste volledig elektrische SUV op de markt is, is de EQB aantoonbaar de meest stijlvolle en luxueuze optie in zijn klasse. Als zodanig zal hij zeker in de smaak vallen bij kopers die een milieuvriendelijk voertuig zoeken dat niet inlevert op prestaties of voorzieningen.

Laadeigenschappen Mercedes EQB

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes EQB? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes EQB geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes EQB? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes EQB? 3x3,7 Kw = 11 kW

LaadkabelMercedes EQB  online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes EQB snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes EQB gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!