Mercedes EQC 4Matic 2021- laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes EQC 4Matic 2021-? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes EQC 4Matic 2021-, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes EQC 4Matic 2021- laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes EQC 4Matic 2021-

De Mercedes EQC 4Matic is een langverwachte volledig elektrische SUV die het opneemt tegen de Tesla Model X. De EQC kan bogen op een actieradius van 500 km op een enkele lading, wat iets minder is dan de Model X's actieradius van 565 km. Maar de EQC maakt dit goed met zijn veel snellere oplaadtijd - hij kan van 10% tot 80% worden opgeladen in slechts 40 minuten, terwijl de Model X er bijna twee keer zo lang over doet. De EQC heeft ook een stijlvoller interieur en exterieur dan de Model X, en zijn prestaties zijn gelijk aan die van zijn equivalenten met gasmotor. Over het geheel genomen is de Mercedes EQC 4Matic een zeer indrukwekkende volledig elektrische SUV die Tesla een run voor zijn geld zou moeten geven.

Heeft u een Mercedes EQC 4Matic uit 2020 of ouder? Deze heeft een laadvermogen en gebruikt dus een andere laadkabel.

Laadeigenschappen Mercedes EQC 4Matic 2021-

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes EQC 4Matic 2021-? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes EQC 4Matic 2021- geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes EQC 4Matic 2021-? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes EQC 4Matic 2021-? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Laadkabel Mercedes EQC 4Matic 2021- online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes EQC 4Matic 2021- snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes EQC 4Matic 2021- gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!