• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Mercedes EQE laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes EQE? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes EQE, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Mercedes EQE laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes EQE

De Mercedes EQE is een elektrische auto die tot 500 km kan afleggen op één lading. De auto heeft twee elektromotoren, één voor de voorwielen en één voor de achterwielen. De auto heeft ook een accupakket dat zich onder de vloer bevindt. Het accupakket bestaat uit acht modules, die elk 12 cellen bevatten. De cellen bestaan uit lithium-ionfosfaat, een type batterij dat bekend staat om zijn hoge energiedichtheid. Daardoor heeft de Mercedes EQE een zeer grote actieradius, waardoor het een ideale auto is voor langeafstandsreizen. De EQE wordt aangedreven door twee elektromotoren, één op elke as, die samen 402 pk leveren. Dat vermogen wordt via een vierwielaandrijvingssysteem naar alle vier de wielen gestuurd, waardoor de EQE in slechts 5,6 seconden van 0-100 km/u kan accelereren. De SUV wordt ook geleverd met een groot aantal geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder adaptieve cruise control, automatisch remmen in noodgevallen en rijstrookassistentie. 

Laadeigenschappen Mercedes EQE

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes EQE? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes EQE geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes EQE? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes EQE? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel Mercedes EQE online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes EQE snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes EQE snel kan opladen.


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!