• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Mercedes EQS laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes EQS? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes EQS, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Mercedes EQS laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes EQS

De Mercedes EQS is een volledig elektrische luxe sedan die in 2019 onthuld werd. Hij heeft een actieradius van tot 700 km op een enkele lading, en zijn batterij kan in slechts 20 minuten tot 80 procent worden opgeladen met snelladen. De EQS is ook uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control en autonoom noodremmen. Het is de bedoeling dat hij eind 2020 in Europa in de verkoop gaat, en kort daarna ook op andere markten verkrijgbaar zal zijn. Met zijn vooruitstrevende technologie en luxueuze uitrusting zal de Mercedes EQS zeker in de smaak vallen bij veeleisende kopers die op zoek zijn naar een elektrisch voertuig dat het beste belichaamt van wat Mercedes te bieden heeft.

Laadeigenschappen Mercedes EQS

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes EQS? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes EQS geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes EQS? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes EQS? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel Mercedes EQS online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes EQS snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes EQS gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!