• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mercedes EQV 300 lang laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes EQV 300 lang? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes EQV 300 lang, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes EQV 300 lang laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes EQV 300 lang

De EQV 300 is het nieuwste volledig elektrische aanbod van Mercedes. Het is een grote, luxueuze SUV met een actieradius van meer dan 300 kilometer. Dat maakt het een van de elektrische voertuigen met de langste actieradius op de markt, en perfect voor lange ritten. De EQV 300 is ook erg comfortabel, met veel ruimte voor passagiers en bagage. Hij zit boordevol functies, waaronder een infotainmentsysteem met touchscreen bediening. En hij wordt geleverd met alle veiligheids- en rijhulpsystemen die je van een moderne Mercedes verwacht. Kortom, de EQV 300 is een prima keuze voor iedereen die een elektrisch voertuig zoekt dat lange reizen met gemak aankan. Als je van plan bent veel tijd op de weg door te brengen, moet deze SUV bovenaan je lijstje staan.

Laadeigenschappen Mercedes EQV 300 lang

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes EQV 300 lang? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes EQV 300 lang geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes EQV 300 lang? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes EQV 300 lang? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Laadkabel Mercedes EQV 300 lang online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes EQV 300 lang snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes EQV 300 lang gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!