• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Mercedes eVito laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes eVito? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes eVito, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes eVito laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes eVito

De Mercedes eVito is een veelzijdige en praktische elektrische bestelwagen die goed geschikt is voor allerlei toepassingen. Met een actieradius van tot 200 km kan de eVito gemakkelijk de dagelijkse behoeften van de meeste bedrijven dekken. Door zijn compacte afmetingen is de bestelwagen gemakkelijk te manoeuvreren in krappe stedelijke ruimtes, en het ruime interieur biedt plaats aan allerlei laadvermogens. De eVito is ook uitgerust met een heleboel geavanceerde veiligheids- en rijhulpfuncties, waardoor hij een ideale keuze is voor wie waarde hecht aan gemoedsrust op de weg. Dankzij zijn vele sterke punten is de Mercedes eVito een uitstekende optie voor wie een elektrische bestelwagen nodig heeft.

Laadeigenschappen Mercedes eVito

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes eVito? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes eVito geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes eVito? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes eVito? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel Mercedes eVito online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes eVito snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes eVito gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!