Mercedes GLA PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes GLA PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes GLA PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes GLA PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes GLA PHEV

 

Laadeigenschappen Mercedes GLA PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes GLA PHEV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes GLA PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes GLA PHEV? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes GLA PHEV? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel Mercedes GLA PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes GLA PHEV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes GLA PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!