• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Mercedes GLC 350e laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes GLC 350e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes GLC 350e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes GLC 350e laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes GLC 350e

De Mercedes GLC 350e is een plug-in hybride SUV die een indrukwekkende mengeling van prestaties en zuinigheid biedt. Aangedreven door een turbo viercilinder motor en een elektromotor heeft de GLC 350e een totaal vermogen van 315 paardenkrachten. Dat is genoeg spierkracht om de SUV in slechts 6,3 seconden van 0 naar 100 km/u voort te stuwen. Maar ondanks zijn indrukwekkende prestaties is de GLC 350e ook opmerkelijk efficiënt. In de alleen-elektrische stand kan hij tot 33 km afleggen op een enkele lading. En als hij als hybride gebruikt wordt, heeft hij een gecombineerd brandstofverbruik van 2,8 L/100 km. Of je nu op zoek bent naar prestaties of zuinigheid (of allebei), de Mercedes GLC 350e zal zeker indruk maken.

Laadeigenschappen Mercedes GLC 350e

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes GLC 350e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes GLC 350e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes GLC 350e? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes GLC 350e? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel Mercedes GLC 350e online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes GLC 350e snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes GLC 350e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!