• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Mercedes S550 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mercedes S550? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mercedes S550, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mercedes S550 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mercedes S550

De Mercedes S550 is een werkpaard van een auto, dat alles aankan wat je er tegenaan gooit. Met een robuuste motor en een ruim interieur is de S550 ideaal voor lange reizen en het vervoeren van zware ladingen. Maar de ware kracht van de S550 ligt in zijn veelzijdigheid. Of je nu een comfortabele cruiser zoekt of een capabele terreinauto, de S550 kan het allemaal aan. Met zijn veelzijdige vormgeving en bekwame prestaties is de Mercedes S550 een voertuig dat je overal kan brengen waar je maar heen wilt.

Laadeigenschappen Mercedes S550

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mercedes S550? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mercedes S550 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mercedes S550? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mercedes S550? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel Mercedes S550 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mercedes S550 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mercedes laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor: 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mercedes S550 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!