• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

MG EHS laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw MG EHS? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de MG EHS, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg jouw MG EHS laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw MG EHS

Laadkabel MG EHS PHEV: Snel en Efficiënt

De MG EHS PHEV onderscheidt zich met zijn laadmogelijkheden net zo goed als met zijn rijprestaties. Uitgerust met een Type 2 laadkabel, de industriestandaard voor moderne elektrische en hybride voertuigen, biedt de EHS PHEV een eenvoudige en efficiënte laadervaring.

Belangrijk om op te merken is dat de MG EHS PHEV uitsluitend eenfasige oplaadondersteuning biedt. Met een maximum AC laadvermogen van 3,7 kW is dit model ontworpen om te voldoen aan de standaard huishoudelijke oplaadinfrastructuur, wat betekent dat je jouw MG gemakkelijk kunt opladen vanuit het comfort van je eigen huis.

Bij gebruik van een 3,7 kW thuislader duurt het opladen van 0 tot 100% ongeveer 5 uur. Dit maakt de MG EHS PHEV uiterst praktisch voor dagelijks gebruik - of je nu even snel wilt bijladen tijdens de dag of de batterij 's nachts volledig wilt opladen.

Laadeigenschappen MG EHS

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de MG EHS? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de MG EHS geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de MG EHS? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de MG EHS? 3,7kW

 

Laadkabel MG EHS online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw MG EHS snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze MG laadkabels!

Bekijk ook:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw MG EHS gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!