• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

MG Marvel R laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw MG Marvel R? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de MG Marvel R, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg jouw MG Marvel R laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw MG Marvel R

De MG Marvel R is een unieke elektrische auto die een indrukwekkende reeks functies biedt. De auto heeft een topsnelheid van 200 km/h en kan tot 335 km afleggen op een enkele lading. De MG Marvel R heeft ook een uniek ontwerp, waardoor hij gemakkelijk tot pick-up truck kan worden omgebouwd. Bovendien heeft de auto een heleboel standaard voorzieningen, waaronder airconditioning, verwarmde stoelen, en een achteruitrijcamera. Met zijn indrukwekkende prestaties en veelzijdige vormgeving is de MG Marvel R een aantrekkelijke optie voor iedereen die een elektrische auto zoekt.

Laadeigenschappen MG Marvel R

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de MG Marvel R? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de MG Marvel R geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de MG Marvel R? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de MG Marvel R? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel MG Marvel R online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw MG Marvel R snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze MG laadkabels!

Bekijk ook:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw MG Marvel R gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!