• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

MG MG4 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw MG MG4? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de MG MG4, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg jouw MG MG4 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw MG MG5

De MG MG4 is uitgerust met een indrukwekkende accucapaciteit die zorgt voor een uitstekende actieradius en gebruikersgemak. Om het meeste uit de MG4 te halen, is het belangrijk om te weten hoe je de auto efficiënt kunt opladen en welke laadkabels geschikt zijn. De MG4 laadkabel is speciaal ontworpen om een optimale laadervaring te bieden, zowel bij openbare laadstations als thuis met een wallbox.

Er zijn verschillende laadmogelijkheden voor de MG4, zoals regulier laden (AC) en snelladen (DC). Bij het reguliere laden met wisselstroom (AC) kan een laadkabel met Type 2-stekker gebruikt worden, wat de standaard is voor de meeste elektrische voertuigen in Europa. Het laden met een thuislader of openbaar laadstation kan enkele uren duren, afhankelijk van het vermogen van het laadstation.

Bij het kiezen van een MG4 laadkabel is het belangrijk om te letten op de kabellengte en het laadvermogen. Een langere kabel biedt meer flexibiliteit bij het parkeren, terwijl een hoger laadvermogen zorgt voor sneller laden. Raadpleeg altijd de handleiding van de auto en de specificaties van de laadkabel om er zeker van te zijn dat je de juiste kabel kiest voor jouw MG4.

Laadeigenschappen MG MG4

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de MG MG4? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de MG MG4 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de MG MG4? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de MG MG4? 3x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel MG MG4 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw MG MG4 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze MG laadkabels!

Bekijk ook:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw MG MG4 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!