MG MG5 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw MG MG5? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de MG MG5, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg jouw MG MG5 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw MG MG5

De MG5 is een compacte elektrische sedan die in 2012 werd geïntroduceerd. Hij heeft een actieradius van meer dan 325 km en een topsnelheid van meer dan 185 km/u. De MG5 is er zowel in een achterwielaangedreven als in een vierwielaangedreven versie. Hij wordt aangedreven door een lithium-ion batterijpakket en heeft een automatische transmissie met zes versnellingen. De MG5 is standaard uitgerust met voorzieningen als elektrische ramen, elektrische sloten, cruise control, en USB aansluitingen. Hij heeft ook optionele voorzieningen zoals verwarmde stoelen, navigatiesysteem, en sleutelvrije toegang.

Laadeigenschappen MG MG5

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de MG MG5? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de MG MG5 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de MG MG5? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de MG MG5? 3x3,7 Kw = 11 kW

Laadkabel MG MG5 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw MG MG5 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze MG laadkabels!

Bekijk ook:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw MG MG5 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!