• 2 jaar garantie
 • Gratis verzending
 • Gratis retour

Mini laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Mini? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Mini selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van MINI als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW


  Berg je Mini laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Laadkabel Mini Electric

  De gloednieuwe Mini Electric is de nieuwste aanwinst in de populaire Mini line-up. Dit voertuig combineert het stijlvolle design en de leuke rijervaring van een Mini met de milieuvriendelijke voordelen van een elektrische auto. De elektrische motor produceert geen uitstoot, waardoor de Mini Electric een goede keuze is voor bestuurders die hun impact op het milieu willen verminderen. De batterij kan in slechts vier uur worden opgeladen, zodat je de Mini Electric gemakkelijk aan de praat kunt houden tijdens een lange autorit. En met een actieradius tot 180 kilometer heeft de Mini Electric meer dan genoeg kracht om je te brengen waar je moet zijn. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke auto of gewoon wilt genieten van de unieke stijl van een Mini, de splinternieuwe Mini Electric zal je zeker bevallen. Bij Voldt vindt je de beste laadkabels voor de Mini electric!

  Laadkabel Mini Countryman

  De Mini Countryman PHEV is een compacte SUV die een plug-in hybride aandrijflijn heeft. Hij heeft een actieradius van maximaal 57 km op alleen elektrische aandrijving, en een totale actieradius van meer dan 500 km als de benzinemotor wordt gebruikt. De Countryman PHEV wordt aangedreven door een 1,5-liter driecilinder turbomotor, met een in de transmissie geïntegreerde elektromotor. Het voertuig heeft een automatische transmissie met zes versnellingen, en kan op een standaard huishoudelijk stopcontact worden aangesloten om de batterij op te laden. Aan een laadpaal gebruik je een laadkabel Mini Countryman die geschikt is voor het maximum laadvermogen van 3,7kW. De Countryman PHEV komt in sommige rechtsgebieden in aanmerking voor overheidspremies, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor milieubewuste consumenten.

   

  Laadkabel Mini online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Mini. De laadkabels die geschikt zijn voor Mini zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mini gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!