• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mini Cooper S E Countryman laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mini Cooper S E Countryman? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mini Cooper S E Countryman, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Mini SE Countryman laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mini Cooper S E Countryman

De BMW Group presenteert de nieuwe MINI Countryman nu met een modelvariant waarvan de aandrijflijn voor het eerst geëlektrificeerd is. De benzinemotor wordt ondersteund door een elektromotor met een krachtig vermogen van 92 pk (68 kW). Samen leveren ze een systeemvermogen van 222 pk (163 kW) en stellen ze de nieuwe MINI Cooper S Countryman ALL4 in staat om in slechts 6,8 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren. Met een gecombineerd brandstofverbruik van 2,1 liter per 100 kilometer en een CO₂-uitstoot van 46 gram per kilometer,* is het nieuwe PHEV model een van de zuinigste voertuigen in zijn segment. De hoogspanningsbatterij met een netto capaciteit van 9,6 kWh kan in minder dan drie uur volledig worden opgeladen met een standaard stopcontact voor huishoudelijk gebruik (220-240 V, 10 A). Dit maakt een volledig elektrische actieradius mogelijk van maximaal 57 kilometer (WLTP)** - waardoor lokale emissievrije mobiliteit voor het eerst mogelijk wordt in een MINI.

Laadeigenschappen Mini Cooper S E Countryman

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mini Cooper S E Countryman? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mini Cooper S E Countryman geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mini Cooper S E Countryman? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mini Cooper S E Countryman? 1x3,7 Kw = 3,7 kW

 

Laadkabel Mini S E Countryman online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mini Cooper S E Countryman snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mini laadkabels! Wij hebben daarnaast ook de geschikte laadkabels voor de Mini Electric!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mini Cooper S E Countryman gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!