• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mini Electric laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mini Electric? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mini Electric, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Mini Electric laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mini Electric

De Mini Electric is een geweldige keuze voor wie een milieuvriendelijke auto zoekt. Met een actieradius van tot 185 km kan hij de meeste dagelijkse woon-werkritten gemakkelijk aan. En met zijn snelle oplaadmogelijkheden is hij altijd klaar om te gaan als jij dat ook bent. De Mini Electric is ook heel wendbaar, zodat je er gemakkelijk mee door drukke stadsstraten kunt. Plus, met zijn strakke vormgeving en krachtige koplampen zal hij zeker hoofden doen omdraaien waar je ook gaat. Of je nu een leuke en stijlvolle stadsrunabout zoekt of een milieuvriendelijke optie voor woon-werkverkeer, de Mini Electric is perfect voor jou.

Laadeigenschappen Mini Electric

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mini Electric? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mini Electric geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mini Electric? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mini Electric? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel Mini Electric online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mini Electric snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mini laadkabels! Daarnaast hebben wij uiteraard ook de geschikte laadkabels voor de Mini SE Countryman PHEV!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mini Electric gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!