• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Mitsubishi laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Mitsubishi? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Mitsubishi selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Mitsubishi als volgt ingedeeld:

Laadkabel type 1, 1 fase tot 3,7kW

Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7kWLaadkabel Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi is een Japanse onderneming die een breed scala van producten produceert, waaronder elektronica, auto's en industriële uitrusting. De onderneming heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot de begindagen van het Meiji tijdperk. De laatste jaren legt Mitsubishi zich toe op de ontwikkeling van elektrische voertuigen. De eerste in serie geproduceerde elektrische auto van het bedrijf was de i-MiEV, die in 2009 werd geïntroduceerd. Sindsdien heeft Mitsubishi verschillende andere EV's uitgebracht, waaronder de Outlander PHEV en de eX. Mitsubishi werkt ook aan de ontwikkeling van autonome rijtechnologie. Het bedrijf wil tegen 2025 een zelfrijdende auto op de markt brengen.

De Mitsubishi Outlander PHEV is één van de eerste plugin hybrids op de markt. Hij is door de jaren heen in verschillende uitvoeringen dus flink verbeterd. Alle Outlanders hebben echter een laadvermogen van 3,7kW. Het type stekker is echter wel aangepast vanaf 2020. De Mitsubishi Outlanders van 2019 of eerder gebruiken een laadkabel met type 1 stekker. Heeft u een Mitsubishi Outlander uit 2020 of nieuwer? Dan heeft u een laadkabel type 2 nodig!

Laadkabel Mitsubishi online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Mitsubishi. De laadkabels die geschikt zijn voor Mitsubishi zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mitsubishi gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!