• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Mitsubishi Outlander -2019 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mitsubishi Outlander -2019? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mitsubishi Outlander -2019, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Let op: Controleer of uw Mitsubishi Outlander een type 1 of type 2 aansluiting heeft
Heeft u een Mitsubishi Outlander uit 2020 of later?

Berg je Mitsubishi Outlander laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mitsubishi Outlander -2019

De Mitsubishi Outlander is een populaire SUV die een comfortabele rit, veel laadruimte, en een goed brandstofverbruik biedt. Hij is verkrijgbaar in zowel voorwiel- als vierwielaangedreven versies, en wordt standaard geleverd met een CVT-transmissie met zeven versnellingen. De Outlander is ook voorzien van Mitsubishi's Super All-Wheel Control systeem, dat een uitstekende tractie en wegligging biedt op alle soorten wegen en in alle weersomstandigheden. En met zijn ruime interieur en derde-rij zitplaatsen is de Outlander perfect voor gezinnen of iedereen die extra passagiers- en laadruimte nodig heeft. Dus als je in de markt bent voor een veelzijdige en betaalbare SUV, moet de Mitsubishi Outlander zeker op je lijstje staan.

Let op! De Mitsubishi Outlander uit 2020 of later gebruikt een laadkabel type 2!

Laadeigenschappen Mitsubishi Outlander -2019-

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mitsubishi Outlander -2019? Laadkabel type 1
  • Is de Mitsubishi Outlander -2019 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mitsubishi Outlander -2019? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mitsubishi Outlander -2019? 3x3,7 kW = 3,7 kW

Laadkabel Mitsubishi Outlander 2020- online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mitsubishi Outlander -2019 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment Mitsubishi laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mitsubishi Outlander -2019 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!