• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Mitsubishi Outlander 2020- laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Mitsubishi Outlander 2020-? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Mitsubishi Outlander 2020-, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Let op: Controleer of uw Mitsubishi Outlander een type 1 of type 2 aansluiting heeft
Heeft u een Mitsubishi Outlander uit 2019 of eerder?

Berg je Mitsubishi Outlander laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Mitsubishi Outlander 2020-

De Mitsubishi Outlander is een populaire keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare SUV. Met een ruim interieur en veel opbergruimte is de Outlander perfect voor zowel road trips als boodschappen. En dankzij zijn zuinige motor is de Outlander niet duur aan de pomp. Plus, met standaard voorzieningen als Bluetooth en een achteruitrijcamera heeft de Outlander alles wat je nodig hebt om onderweg verbonden en veilig te blijven. Of je nu een zuinige pendelaar of een gezinsvriendelijke SUV zoekt, de Mitsubishi Outlander voldoet zeker aan je behoeften.

Let op! De Mitsubishi Outlander uit 2019 of eerder gebruikt een laadkabel type 1!

Laadeigenschappen Mitsubishi Outlander 2020-

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Mitsubishi Outlander 2020-? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Mitsubishi Outlander 2020- geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Mitsubishi Outlander 2020-? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Mitsubishi Outlander 2020-? 3x3,7 kW = 3,7 kW

Laadkabel Mitsubishi Outlander 2020- online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Mitsubishi Outlander 2020- snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Mitsubishi laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Mitsubishi Outlander 2020- gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!