• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Nio Laadkabel

Ben je op zoek naar een goede laadkabel voor jouw Nio? Bij Voldt vind je de perfecte laadkabel voor ieder model van NIO. Onderstaand kun je je Nio selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 2 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Onze laadkabels zijn geschikt voor alle openbare laadpalen, Fastned chargers en voor laadboxen bij u thuis en op kantoor.
Ook hebben wij mobiele laadkabels die geschikt zijn voor jouw NIO om op te laden via een 220-230V huishoudelijk stopcontact of via een krachtstroom stopcontact.

 

NIO laadkabels per model

Type 2 stekker, 3 fase tot 16A - 11kW

Type 2 stekker, 3 fase tot 16A - 11kW

Type 2 stekker, 3 fase tot 16A - 11kW


NIO laadkabel type 2

Berg uw NIO laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


NIO is een Chinees automerk dat in 2014 werd opgericht door William Li en zich richt op de ontwikkeling van elektrische voertuigen. Het merk heeft een missie om bij te dragen aan een groenere toekomst door middel van innovatie en duurzaamheid. NIO wil een unieke gebruikerservaring bieden aan eigenaren van hun voertuigen en heeft daarom ook een breed scala aan services en producten ontwikkeld.

De perfecte laadkabel voor uw NIO

De modellen van NIO die momenteel beschikbaar zijn in Europa zijn de NIO ET7, ET5 en EL7. De ET7 is een luxe sedan met een indrukwekkende actieradius van meer dan 1000 kilometer op een volle batterij. De ET5 is een iets compactere sedan met een actieradius van ongeveer 500 kilometer en de EL7 is een high-performance sportauto met een actieradius van 615 kilometer.

NIO heeft een sterke focus op het bieden van een uitstekende gebruikerservaring en heeft daarom ook verschillende services en producten ontwikkeld voor hun klanten. Zo bieden ze bijvoorbeeld een premium oplaadservice aan waarbij ze de batterij van de auto opladen terwijl de eigenaar slaapt of werkt. Ook hebben ze een eigen app ontwikkeld waarmee klanten hun voertuig kunnen beheren, inclusief het plannen van ritten en het vinden van oplaadpunten.

NIO heeft grote plannen om uit te breiden en een toonaangevend merk te worden op het gebied van elektrische voertuigen in Europa. Ze zijn van plan om in de nabije toekomst meer modellen op de markt te brengen en een uitgebreid netwerk van oplaadstations op te zetten om zo de groeiende vraag naar elektrische voertuigen te ondersteunen.

NIO Laadkabel online bestellen

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw NIO gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!