Nissan laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Nissan? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Nissan selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Nissan als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW


  Berg je Nissan laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Laadkabel Nissan Leaf

  De Nissan Leaf is een vijfdeurs elektrische hatchback auto, geproduceerd door Nissan en geïntroduceerd in december 2010. Als volledig elektrische auto heeft de Nissan Leaf geen uitstoot, waardoor hij een uitstekende keuze is voor milieubewuste bestuurders. De Nissan Leaf heeft een actieradius van maximaal 235 km op een enkele lading, en kan met een snellader in slechts 45 minuten worden opgeladen. Met een topsnelheid van 144 km/h is de Leaf goed geschikt voor stadsritten en korte trips. De Nissan Leaf E+ heeft een groter bereik met 340 km. Ook in laadvermogen en laadkabel verschillen beide versies van elkaar. De laadkabel voor de Nissan Leaf heeft een type 2 stekker en moet geschikt zijn voor 1 fase opladen voor het laadvermogen van 3,7 kW. Hiermee laad je de auto volledig op in zo'n 12 uur. De Nissan Leaf E+ gebruikt een laadkabel type 2 geschikt voor 1 fase opladen maar moet een laadvermogen van 6,6 kW aankunnen. Deze laadt de grotere accu dan ook een stuk sneller op in zo'n 10 uur. Dankzij zijn ruime interieur en grote laadruimte is de Leaf ook verrassend praktisch. Of je nu een milieuvriendelijke optie voor woon-werkverkeer zoekt of gewoon je ecologische voetafdruk wilt verkleinen, de Nissan Leaf is een uitstekende keuze.

  Laadkabel Nissan Ariya

  De gloednieuwe Nissan Ariya is een mijlpaal voor de Japanse autofabrikant. Het is de eerste EV van Nissan voor de massamarkt, en hij heeft een gestroomlijnd en stijlvol ontwerp dat hem onderscheidt van andere EV's op de markt. De Ariya is ook indrukwekkend efficiënt, met een actieradius van tot 420 kilometer op een enkele lading. Dat betekent dat bestuurders verder zullen kunnen gaan tussen laadbeurten. De Nissan Ariya heeft een laadvermogen van 7,4 kW. Dit betekent dat de Nissan Ariya een laadkabel nodig heeft van het type 2 geschikt voor 1 fase opladen met 32 Ampère. Met zijn fraaie uiterlijk, indrukwekkende actieradius en snelle oplaadmogelijkheden zal de Nissan Ariya zeker opzien baren en de gedachten over EV's doen veranderen.

   

  Laadkabel Nissan online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Nissan. De laadkabels die geschikt zijn voor Nissan zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Nissan gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!