• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Nissan Ariya laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Nissan Ariya? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Nissan Ariya, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Nissan Ariya laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Nissan Ariya

De Nissan Ariya is een nieuwe elektrische SUV die een actieradius heeft van tot 400 kilometer op een enkele lading. De Ariya kan ook snel opgeladen worden, waardoor hij in slechts 40 minuten tot 80% van zijn batterijvermogen kan herwinnen. Met zijn gestroomlijnd ontwerp en lange lijst van functies zal de Ariya zeker hoofden doen omdraaien op de weg. Behalve zijn indrukwekkende actieradius en snelle oplaadmogelijkheden is de Ariya standaard uitgerust met Nissans ProPilot 2.0 rijhulpsysteem, dat onder bepaalde omstandigheden stuur-, gas- en remcommando's kan bedienen. Met zoveel te bieden is de Nissan Ariya zeker een populaire keuze voor kopers van elektrische SUV's.

Laadeigenschappen Nissan Ariya

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Nissan Ariya? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Nissan Ariya geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Nissan Ariya? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Nissan Ariya? 7,4 kW 

 

Laadkabel Nissan Ariya online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Nissan Ariya snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Nissan laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Nissan Ariya gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!