• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Nissan Leaf E+ laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Nissan Leaf E+ Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Nissan Leaf E+, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Nissan Leaf E+ laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Nissan Leaf E+

De Nissan Leaf E+ is een prima keuze voor wie een elektrische auto zoekt met wat meer actieradius. Met een 62 kWh batterij heeft hij een actieradius van maximaal 363 km, wat hem ideaal maakt voor langere ritten. De E+ heeft ook een krachtigere motor, die tot 150 kW vermogen levert. Daardoor kan hij in slechts 7,9 seconden van 0-100 km/u optrekken. Naast de verhoogde prestaties wordt de E+ ook geleverd met een reeks voorzieningen die het leven gemakkelijker moeten maken. Daartoe behoren een ingebouwde lader en een voertuig-naar-net lader, waarmee je gemakkelijk je batterij kunt bijvullen als dat nodig is. De E+ is ook compatibel met Nissans thuislaadsysteem, zodat je je auto 's nachts kunt opladen. Over het geheel genomen is de Nissan Leaf E+ een prima optie voor iedereen die een elektrische auto zoekt met een groter bereik en betere prestaties.

Laadeigenschappen Nissan Leaf E+

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Nissan Leaf E+? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Nissan Leaf (2018-heden) geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Nissan Leaf E+? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Nissan Leaf E+? 1x7,4 kW = 7,4 kW

 

LET OP: De Nissan Leaf (oudere versie) heeft een laadvermogen van 3,7 kW. Er is dus een andere laadkabel nodig voor de Nissan Leaf! Ook hebben wij de laadkabels voor de Nissan Ariya!

 

Laadkabel Nissan Leaf E+ online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Nissan Leaf E+ snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Nissan laadkabels!

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Nissan Leaf 2018- gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!