Opel laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Opel? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Opel selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Opel als volgt ingedeeld:

Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4 kW

Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW

Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW

Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW

Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW

Laadkabel type 2, 3 fase tot 11 kW

Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW


Berg je Opel laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


Opel is een Duitse autofabrikant die momenteel eigendom is van de Franse PSA Groep. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1862, toen het werd opgericht door Adam Opel. In de beginjaren maakte Opel naaimachines, fietsen en andere producten. Pas in 1899 begon het bedrijf auto's te produceren. Begin 1900 werd Opel een van de grootste automakers in Duitsland. In de jaren 1920 breidde de onderneming uit naar andere landen, waaronder de Verenigde Staten. De verkoop daalde echter tijdens de Grote Depressie en de Tweede Wereldoorlog. In 2017 introduceerde Opel zijn eerste volledig elektrische voertuig, de Ampera-e. Opel heeft sindsdien ook flink geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische bedrijfs- en familiewagens, zoals de Opel Vivaro-e Combi, Opel Zafira-e en de Opel Combo e-life

Laadkabel Opel Ampéra-e

De Opel Ampera-e is een volledig elektrische auto die in 2017 geïntroduceerd werd. De Ampera-e heeft een actieradius van meer dan 400 kilometer op een enkele lading, waardoor hij een uitstekende keuze is voor lange afstanden. De Ampera-e is ook erg efficiënt, met een lage luchtweerstandscoëfficiënt die de actieradius helpt verbeteren. Bovendien is de Ampera-e voorzien van een heleboel veiligheids- en rij-assistentie voorzieningen, waardoor het een van de veiligste auto's op de weg is. De Ampera-e is een uitstekende keuze voor wie een elektrische auto zoekt die zowel praktisch als betaalbaar is. De Opel Ampéra laadkabel moet een type 2 stekker hebben en geschikt zijn voor 1 fase opladen tot 32 Ampère, om het volledige laadvermogen van 7,4kW te benutten. 

Laadkabel Opel Corsa-e

De Opel Corsa-e is een elektrische auto die geproduceerd wordt door de Duitse autofabrikant Opel. Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in 2019, en vanaf 2020 is hij verkrijgbaar op verschillende markten, waaronder Europa en Australië. De Corsa-e heeft een actieradius van maximaal 330 kilometer op een enkele lading, en hij kan met een snellader in slechts 30 minuten worden opgeladen. Aan een normale laadpaal laad je de Opel Corsa-e op met een laadkabel met type 2 stekker geschikt voor 3 fase opladen tot 16 Ampère. De auto heeft een topsnelheid van 150 kilometer per uur, en hij wordt standaard geleverd met voorzieningen als LED koplampen en een infotainmentsysteem met Apple CarPlay en Android Auto. De Opel Corsa-e is een stijlvolle en praktische elektrische auto die perfect is voor wie zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Opel Mokka-e laadkabel

De Opel Mokka-e is een compacte SUV die in 2020 geïntroduceerd werd. Hij is gebaseerd op de Chevrolet Bolt EV en deelt veel van zijn onderdelen, waaronder de elektromotor en het accupakket. De Mokka-e heeft een actieradius van tot 322 km en kan in ongeveer 7,5 uur volledig opgeladen worden, met een Opel Mokka type 2 laadkabel geschikt voor 3 fase opladen tot 16 Ampère. Hij is zowel in voorwiel- als in vierwielaangedreven versies verkrijgbaar, en wordt geleverd met een reeks standaardvoorzieningen, zoals verwarmde voorstoelen en een achteruitrijcamera. De Mokka-e is Opels eerste elektrische voertuig, en maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om tegen 2030 over te schakelen op een volledig elektrische line-up.

Laadkabel Opel online bestellen

De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Opel. De laadkabels die geschikt zijn voor Opel zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker. 

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Opel gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij u graag verder!