Opel Ampera-e laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Opel Ampera-e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Opel Ampera-e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Opel Ampera-e laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Opel Ampera-e

De Opel Mokka-e is een compacte SUV die in 2020 geïntroduceerd werd. Hij is gebaseerd op de Chevrolet Bolt EV en deelt veel van zijn onderdelen, waaronder de elektromotor en het accupakket. De Mokka-e heeft een actieradius van tot 322 km en kan in ongeveer 7,5 uur volledig opgeladen worden. Hij is zowel in voorwiel- als in vierwielaangedreven versies verkrijgbaar, en wordt geleverd met een reeks standaardvoorzieningen, zoals verwarmde voorstoelen en een achteruitrijcamera. De Mokka-e is Opels eerste elektrische voertuig, en maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om tegen 2030 over te schakelen op een volledig elektrische line-up.

Laadeigenschappen Opel Ampera-e

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Opel Ampera-e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Opel Ampera-e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Opel Ampera-e? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Opel Ampera-e? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

Laadkabel Opel Ampera-e online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Opel Ampera-e snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Opel laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Opel Ampera-e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!