• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Opel Combo-e Life laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Opel Combo-e Life? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Opel Combo-e Life, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Opel Combo-e Life netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Opel Combo-e Life

De nieuwe Opel Combo-e Life is een elektrisch voertuig met een actieradius van tot 330 km. Hij biedt alle ruimte en praktische mogelijkheden van een mini van, met als bijkomend voordeel dat hij geen uitstoot heeft en lage gebruikskosten. De Combo-e Life wordt aangedreven door een 100 kW elektromotor, die onmiddellijk koppel en een snelle acceleratie levert. De batterij kan snel en gemakkelijk worden opgeladen met een standaard huishoudelijk stopcontact, of sneller met een speciale openbare oplader. Met zijn ruime interieur en flexibele zitmogelijkheden is de Combo-e Life de perfecte auto voor het dagelijkse gezinsleven. En dankzij zijn lage gebruikskosten en milieuvriendelijkheid is hij ook nog eens goed voor je portemonnee en voor de planeet. Dus waarom zou je niet voor elektrisch gaan met de nieuwe Opel Combo-e Life?

Laadeigenschappen Opel Combo-e Life

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Opel Combo-e Life? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Opel Combo-e Life geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Opel Combo-e Life? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Opel Combo-e Life? 3x3,7 kW = 11 kW

Laadkabel Opel Combo e-Life online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Opel Combo-e Life snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Opel laadkabelsBekijk ook onze laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Opel Combo-e Life gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!