• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Opel Corsa-e laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Opel Corsa-e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Opel Corsa-e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Opel Corsa-e laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Opel Corsa-e

De Opel corsa-e is een subcompacte auto die geproduceerd wordt door Opel, een dochteronderneming van General Motors. De corsa-e werd eind 2019 geïntroduceerd, en is gebaseerd op de uitgerekte versie van het Common Modular Platform van de PSA Groep, dat gedeeld wordt met de Peugeot 208 en de DS 3 Crossback. De corsa-e is uitsluitend als elektrische auto verkrijgbaar, met een 50 kWh accupakket dat een actieradius van maximaal 322 km in de WLTP cyclus biedt. De corsa-e heeft een 131 PS (97 kW) elektromotor en een enkelvoudige versnellingsbak. Het opladen duurt 10 uur aan een huishoudelijk stopcontact, of iets meer dan de helft van die tijd aan een openbare snellader. Qua vormgeving heeft de corsa-e LED koplampen en achterlichten, en 17 inch lichtmetalen wielen. Het interieur heeft digitale instrumenten, en een 10-inch infotainmentsysteem met navigatiesysteem is standaard. De veiligheidsuitrusting omvat automatische noodremmen en hulp bij het volgen van de rijstrook. 

Laadeigenschappen Opel Corsa-e

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Opel Corsa-e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Opel Corsa-e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Opel Corsa-e? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Opel Corsa-e? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel Opel Corsa-e online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Opel Corsa-e snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Opel laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Opel Corsa-e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!