• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Opel Mokka-e laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Opel Mokka-e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Opel Mokka-e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Opel Mokka-e laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Opel Mokka-e

De Opel Mokka-e is een elektrische SUV die voor het eerst geïntroduceerd werd in 2019. De Mokka-e heeft een actieradius van maximaal 421 km en kan in slechts 30 minuten volledig opgeladen worden. De SUV heeft ook een heleboel geavanceerde functies, waaronder adaptieve cruise control, lane-keeping assist, en een 360-graden camerasysteem. Bovendien wordt de Mokka-e geleverd met Opels OnStar infotainmentsysteem, dat een breed scala aan functies en diensten biedt. Met zijn combinatie van stijl, comfort en technologie is de Opel Mokka-e een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een elektrische SUV.

Laadeigenschappen Opel Mokka-e

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Opel Mokka-e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Opel Mokka-e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Opel Mokka-e? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Opel Mokka-e? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel Opel Mokka-e online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Opel Mokka-e snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Opel laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Opel Mokka-e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!