• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Opel Rocks EV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Opel Rocks EV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Opel Rocks EV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Opel Rocks EV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Opel Rocks EV

Laadeigenschappen Opel Rocks EV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Rocks EV? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Opel Rocks EV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Opel Rocks EV? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Opel Rocks EV? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

Laadkabel Opel Rocks EV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Opel Rocks EV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Opel laadkabels! Bekijk ook onze laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Opel Rocks EV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!