• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Opel Vivaro-e Combi laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Opel Vivaro-e Combi? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Opel Vivaro-e Combi, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Opel Vivaro-e Combi laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Opel Vivaro-e Combi

De Opel Vivaro-e Combi is een top-of-the-line bestelwagen die een uitstekend brandstofverbruik en een comfortabele rit biedt. De bestelwagen heeft een actieradius tot 330 km op een enkele lading, waardoor hij ideaal is voor lange-afstandsritten. Het interieur van de bestelwagen is ruim en comfortabel, met veel ruimte voor passagiers en lading. De bestelwagen is ook voorzien van een heleboel veiligheids- en beveiligingsvoorzieningen, zodat hij een veilige optie is voor gezinnen en bedrijven. De Opel Vivaro-e Combi is een uitstekende keuze voor wie een betrouwbare en efficiënte bestelwagen nodig heeft die lange ritten aankan.

Laadeigenschappen Opel Vivaro-e Combi

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Opel Vivaro-e Combi? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Opel Vivaro-e Combi geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Opel Vivaro-e Combi? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Opel Vivaro-e Combi? 3x3,7 kW = 11 kW

 

Laadkabel Opel Vivaro-e Combi online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Opel Vivaro-e Combi snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Opel laadkabelsBekijk ook onze laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Opel Vivaro-e Combi gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!