• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Opel Zafira-e laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Opel Zafira-e? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Opel Zafira-e, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Opel Zafira-e laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Opel Zafira-e

De Opel Zafira-e is een compacte SUV die in 2020 op de markt komt. Hij heeft een actieradius van tot 330 km op een enkele lading en kan in 30 minuten tot 80% worden opgeladen. De Zafira-e is verkrijgbaar in twee uitrustingsniveaus: het instapmodel SE en de meer premium Elite. Beide versies hebben standaard voorzieningen zoals LED koplampen, adaptieve cruise control en lane keeping assist. De Elite uitvoering voegt daar voorzieningen als verwarmde zetels en een panoramisch zonnedak aan toe. De Zafira-e wordt aangedreven door een 100 kW elektromotor die 260 Nm koppel levert. Hij heeft een topsnelheid van 150 km/u en kan in 8,7 seconden van 0-100 km/u optrekken.

Laadeigenschappen Opel Zafira-e

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Opel Zafira-e? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Opel Zafira-e geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Opel Zafira-e? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Opel Zafira-e? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Laadkabel online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Opel Zafira-e snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Opel laadkabels!

Bekijk ook onze laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Opel Zafira-e gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heeft u advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!