• 2 jaar garantie
 • Gratis verzending
 • Gratis retour

Peugeot laadkabel

Ben je op zoek naar een goed laadkabel voor jouw Peugeot? Wij hebben ze uit voorraad leverbaar.

Onderstaand kun je je elektrische of hybride Peugeot selecteren om een overzicht van de meest geschikte laadkabels te krijgen.

Al onze laadkabels leveren wij met 3 jaar garantie, en worden gratis, binnen 24 uur naar u opgestuurd.

Wij hebben de elektrische en hybride elektrische auto's van Peugeot als volgt ingedeeld:

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW

  Laadkabel type 2, 3 fase tot 11kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 7,4kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW

  Laadkabel type 2, 1 fase tot 3,7 kW


  Berg je Peugeot laadkabel netjes op

  Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


  Peugeot, opgericht in 1810, is een van de oudste autofabrikanten ter wereld. De Franse onderneming heeft een lange geschiedenis in het produceren van voertuigen van hoge kwaliteit, en staat al eeuwenlang in de voorhoede van de automobielinnovatie. De laatste jaren heeft Peugeot een leidende rol gespeeld bij de ontwikkeling van elektrische voertuigen. De volledig elektrische e-208 van het bedrijf werd op de Autosalon van Genève 2020 uitgeroepen tot "Auto van het Jaar", en hij heeft lofbetuigingen gekregen voor zijn ontwerp, prestaties, en actieradius. Met een groeiend aantal consumenten dat op zoek is naar duurzame en milieuvriendelijke vervoermogelijkheden, is Peugeot goed geplaatst om zijn traditie van innovatie in de komende jaren voort te zetten. Peugeot heeft de afgelopen jaren flink uitgepakt met o.a. de Peugeot e-Expert, Peugeot e-Rifter en de Peugeot e-Traveller

  Laadkabel Peugeot 208e

  De Peugeot 208e is een compacte auto die in 2019 geïntroduceerd werd. De 208e wordt aangedreven door een elektromotor en heeft een actieradius van tot 340 km op een enkele lading. De Peugeot 208e beschikt ook over een aantal andere innovatieve technologieën, waaronder een verbeterd infotainmentsysteem en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. De Peugeot 208e is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte elektrische auto. Bij 
  Voldt hebben wij de juiste Peugeot 208e laadkabels in meerdere lengtes en ook mobiele laadkabels! 

  Laadkabel Peugeot 2008e

  De gloednieuwe Peugeot 2008e is een premium elektrische SUV die stijl, comfort en de allernieuwste technologie combineert. Met een actieradius van tot 500 km is de 2008e ideaal voor lange-afstandsritten. En met zijn snel oplaadbare batterij is hij in slechts 30 minuten weer opgeladen. De 2008e wordt geleverd met een keur aan geavanceerde functies, zoals een intuïtief infotainmentsysteem, draadloos opladen van je telefoon en een 360-graden camera. En met zijn strakke vormgeving en stijlvolle interieur zal de 2008e zeker hoofden doen omdraaien. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke auto of een luxueuze SUV, de Peugeot 2008e is de perfecte keuze. Uiteraard vind je bij Voldt ook de Peugeot 2008e laadkabels in het assortiment! 

  Laadkabel Peugeot online bestellen

  De Laadkabels bij Voldt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daar zijn wij zo zeker van, dat wij 3 jaar garantie geven op onze laadkabels geschikt voor Peugeot. De laadkabels die geschikt zijn voor Peugeot zijn altijd een laadkabel type 2. Deze wordt ook wel type Mennekes genoemd omdat de fabrikant Mennekes de oorspronkelijke fabrikant is van deze stekker.

  Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


  Heeft u advies nodig?
  Bij Voldt helpen wij u graag verder!