• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Peugeot 3008 PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot 3008? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot 3008, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot 3008 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot 3008

De Peugeot 3008 PHEV is een hybride auto die het beste van twee werelden combineert; het gemak van traditionele benzine- en dieselauto's en het schone en efficiënte elektrische rijden. Met een krachtige benzinemotor en een elektrische accu is de 3008 PHEV een ideale auto voor wie zijn uitstoot wil verminderen en geld wil besparen op de brandstofkosten.

De elektrische motor zorgt voor een soepele en responsieve rijervaring, met een actieradius tot 59 kilometer op uitsluitend elektrische energie. Hij is zeer geschikt voor korte stadsritten en perfect voor wie het merendeel van zijn reizen elektrisch wil rijden. De elektrische motor levert ook veel koppel voor een snelle acceleratie en de mogelijkheid om gemakkelijk in te halen op de snelweg.

De 3008 PHEV is ook uitgerust met een reeks geavanceerde technologieën die het rijden aangenamer en efficiënter maken. Het regeneratieve remsysteem van de auto helpt de accu tijdens het rijden op te laden en het Intelligent Hybrid Energy Management-systeem optimaliseert het gebruik van de benzinemotor en de elektromotor voor een maximale efficiëntie. De Peugeot i-Cockpit® zorgt ook voor een meer intuïtieve rijervaring, met een heads-up display, een tactiel stuurwiel en een configureerbaar digitaal instrumentenpaneel.

De Peugeot 3008 PHEV is een uitstekende keuze voor wie de overstap naar elektrisch rijden wil maken. Met een krachtige benzinemotor, een elektrische accu en geavanceerde technologie biedt de 3008 PHEV een efficiënte en plezierige rijervaring. Of u nu een auto zoekt voor woon-werkverkeer in de stad of voor lange ritten over de snelweg, de 3008 PHEV is een uitstekende keuze.

Laadeigenschappen Peugeot 3008

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot 3008? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot 3008 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot 3008? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot 3008? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Peugeot 3008 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot 3008 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot 3008 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!