• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Peugeot 308 PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot 308? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot 308, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot 308 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot 308 PHEV

De Peugeot 308 PHEV is de ultieme auto voor bestuurders die willen genieten van elektrisch rijden zonder het gemak van een benzinemotor op te offeren. Het is de perfecte keuze voor bestuurders die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en toch willen genieten van de sensatie van de open weg.

De Peugeot 308 PHEV is uitgerust met een krachtige 1,6-liter benzinemotor en een elektromotor, waardoor hij afhankelijk van de rijomstandigheden kan schakelen tussen elektrisch vermogen en benzinekracht. De elektrische motor zorgt voor een elektrische actieradius tot 60 kilometer, waardoor hij perfect is voor korte ritten in de stad. De benzinemotor levert extra vermogen voor langere ritten en zorgt voor een soepele en efficiënte rit.

De Peugeot 308 PHEV beschikt ook over een reeks innovatieve technologieën die ontworpen zijn om elektrisch rijden aangenamer te maken. De auto is uitgerust met een regeneratief remsysteem, dat energie van de remmen opvangt en omzet in elektriciteit, waardoor de actieradius van de elektromotor wordt vergroot. Hij beschikt ook over een reeks rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control en lane departure warning, om het rijden gemakkelijker en veiliger te maken.

Laadeigenschappen Peugeot 308 PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot 308? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot 308 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot 308? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot 308? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Peugeot 308 PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot 308 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot 308 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!