• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Peugeot 308 Sportwagon laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot 308 Sportwagon? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot 308 Sportwagon, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot 308 Sportwagon laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot 308 Sportwagon

De Peugeot 308 Sportwagon PHEV is een revolutionaire auto die het beste van twee werelden combineert - elektrisch rijden en prestaties op benzine. De auto wordt aangedreven door een 1,6-liter turbobenzinemotor en een 110 kW elektromotor, waardoor het totale vermogen 220 pk bedraagt en er bij elektrisch rijden geen uitstoot is. De auto kan van 0-100 km/u rijden in slechts 8,4 seconden en is daarmee een van de snelste auto's in zijn segment.

De Peugeot 308 Sportwagon PHEV is uitgerust met een reeks geavanceerde technologieën voor een soepele, comfortabele en veilige rijervaring. De auto is uitgerust met een geavanceerde elektrische stuurbekrachtiging die zeer responsief is en een uitstekend weggevoel geeft. Het veersysteem van de auto is ontworpen om zowel comfortabel als sportief te zijn en zorgt voor een soepele rit in elke situatie. De auto wordt ook geleverd met geavanceerde rijhulpsystemen zoals Blind Spot Monitoring, Lane Keep Assist en Automatic Emergency Braking.

De Peugeot 308 Sportwagon PHEV biedt ook een zeer efficiënte elektrische rijervaring. De auto heeft een bereik van maximaal 59 kilometer wanneer hij uitsluitend elektrisch wordt aangedreven, en de auto kan in slechts twee uur worden opgeladen via een openbaar laadstation. De batterij van de auto kan worden opgeladen via de benzinemotor of een thuislaadpunt. De auto heeft ook een Eco-modus die helpt het brandstofverbruik tijdens het elektrisch rijden te maximaliseren.

Laadeigenschappen Peugeot 308 Sportwagon

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot 308 Sportwagon? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot 308 Sportwagon geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot 308 Sportwagon? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot 308 Sportwagon? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Peugeot 308 Sportwagon online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot 308 Sportwagon snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot 308 Sportwagon gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!