• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Peugeot 408 PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot 408? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot 408, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot 408 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot 408 PHEV

De Peugeot 408 PHEV is het nieuwste op het gebied van hybride elektrische voertuigen. Hij combineert het gemak van elektrisch rijden met de kracht van een benzinemotor en biedt zo een efficiënte en kosteneffectieve manier om zich te verplaatsen. Met zijn geavanceerde technologie biedt de 408 PHEV het beste van twee werelden: de milieuvoordelen van een elektrische auto en de prestaties van een conventionele verbrandingsmotor.

De Peugeot 408 PHEV heeft een plug-in hybride systeem waarmee hij kan schakelen tussen elektrisch rijden en rijden op benzine. Dit betekent dat u de auto thuis, tijdens een lunchpauze of bij een laadstation kunt opladen en op elk moment kunt kiezen tussen elektrisch rijden of rijden op benzine. Het elektrische rijbereik van de Peugeot 408 PHEV is maximaal 64 kilometer, waardoor hij perfect is voor korte ritten en woon-werkverkeer in de stad.

De Peugeot 408 PHEV beschikt ook over een regeneratief remsysteem, dat helpt de uitstoot te verminderen en de efficiëntie te verhogen. Het regeneratieve remsysteem vangt de energie op die vrijkomt bij het remmen en slaat die op in de batterijen van de auto voor later gebruik. Dit helpt het totale energieverbruik van de auto te verminderen, waardoor hij efficiënter en milieuvriendelijker wordt.

Laadeigenschappen Peugeot 408 PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot 408? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot 408 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot 408? 32 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot 408? 1x7,4 Kw = 7,4 Kw

 

Laadkabel Peugeot 408 PHEV online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot 408 PHEV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot 408 PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!