• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Peugeot 508 PHEV laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot 508 PHEV? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot 508 PHEV, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot 508 PHEV laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot 508 PHEV

De Peugeot 508 PHEV is een revolutionaire auto die onze manier van rijden verandert. Hij biedt bestuurders een ongeëvenaarde elektrische rijervaring met zijn krachtige hybride aandrijflijn. De 508 PHEV is een plug-in hybride elektrische auto (PHEV) met een benzinemotor en een elektromotor. Met een actieradius tot 54 kilometer wanneer hij alleen op elektrische energie rijdt, kunnen bestuurders met de 508 PHEV naar hun bestemming rijden zonder zich zorgen te maken dat hun brandstof opraakt. De 508 PHEV biedt bestuurders ook een reeks andere voordelen, zoals een lage CO2-uitstoot en een lager brandstofverbruik.

Naast de indrukwekkende elektrische rijervaring biedt de 508 PHEV bestuurders ook een reeks geavanceerde technologische voorzieningen. Bestuurders kunnen genieten van een reeks rijhulpsystemen zoals Blind Spot Monitoring, Lane Departure Warning en Adaptive Cruise Control. De 508 PHEV wordt ook geleverd met een 8-inch infotainmentsysteem met touchscreen, dat toegang biedt tot een reeks multimediacontent, waaronder muziekstreaming en internetradio.

De 508 PHEV zit ook boordevol veiligheidsvoorzieningen, waaronder zes airbags, stabiliteitscontrole, antiblokkeerremmen en noodremassistentie. De auto is ook uitgerust met Peugeot ConnectedCAM, waarmee bestuurders beelden van hun reis kunnen vastleggen en delen met vrienden en familie. De 508 PHEV biedt bestuurders ook een verbeterde rijervaring, dankzij de combinatie van elektrisch rijden en geavanceerde technologie.

Laadeigenschappen Peugeot 508 PHEV

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot 508 PHEV ? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot 508 PHEV geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot 508 PHEV ? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot 508 PHEV ? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Peugeot 3008 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot 508 PHEV snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot 508 PHEV gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!