• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Peugeot 508 Sportwagon laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot 508 Sportwagon? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot 508 Sportwagon, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot 508 Sportwagon laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot 508 Sportwagon

De Peugeot 508 SportWagon PHEV is een uitstekende auto die het beste van twee werelden biedt: elektrisch rijden en rijden met een verbrandingsmotor. Het is de perfecte keuze voor bestuurders die de voordelen van elektrisch rijden willen ervaren zonder zich zorgen te maken dat ze zonder vermogen komen te zitten. De 508 SportWagon PHEV combineert een krachtige benzinemotor met een elektromotor, wat een totaal vermogen oplevert van 225 pk en een gecombineerde maximale actieradius van maximaal 54 km in de elektrische rijmodus. Met dit ongelooflijke vermogen komen indrukwekkende prestaties, met het vermogen om in slechts 8,4 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren.

De Peugeot 508 SportWagon PHEV is ook uitgerust met een geavanceerd hybride systeem dat naadloos schakelt tussen elektrisch en benzine. Dit slimme systeem detecteert wanneer de accu bijna leeg is en schakelt automatisch over op benzinemotor, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u zonder stroom komt te zitten. De SportWagon PHEV heeft ook een regeneratief remsysteem dat energie opvangt bij het afremmen of remmen en opslaat in de accu, waardoor de actieradius van elektrisch rijden wordt vergroot.

De Peugeot 508 SportWagon PHEV is ook ongelooflijk efficiënt met een lage CO2-uitstoot van slechts 32 g/km. Daarmee is het een van de meest milieuvriendelijke auto's op de markt, perfect voor wie de impact op het milieu wil beperken zonder aan prestaties in te boeten. De 508 SportWagon PHEV beschikt ook over een reeks technologieën om elektrisch rijden nog aangenamer te maken, zoals een geautomatiseerde versnellingsbak, comfortabele vering en een reeks geavanceerde rijhulpsystemen.

Laadeigenschappen Peugeot 508 Sportwagon

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot 508 Sportwagon? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot 508 Sportwagon geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot 508 Sportwagon? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot 508 Sportwagon? 1x3,7 Kw = 3,7 Kw

 

Laadkabel Peugeot 508 Sportwagon online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot 508 Sportwagon snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot 508 Sportwagon gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!