• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Peugeot e-2008 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot e-2008? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot e-2008, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot e-2008 laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot e-2008

De Peugeot 2008e is een stijlvolle en praktische elektrische auto die perfect is voor stadsritten. Met een actieradius van tot 255 km is hij perfect voor korte ritten door de stad of langere ritten naar het platteland. Het interieur is ruim en comfortabel, met voldoende ruimte voor vijf volwassenen. De auto heeft ook een indrukwekkende lijst standaard voorzieningen, waaronder airconditioning, cruise control, en een achteruitrijcamera. De Peugeot 2008e is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke en betaalbare elektrische auto.

Laadeigenschappen Peugeot e-2008

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot e-2008? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot e-2008 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot e-2008? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot e-2008? 3x3,7 Kw = 11 Kw

Laadkabel Peugeot e-2008 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot e-2008 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabelsBekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot e-2008 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!