• Verstuurd binnen 24 uur
  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 2 jaar garantie

Peugeot e-208 laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot e-208? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot e-208, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot e-208

De nieuwe Peugeot 208e is een baanbrekende auto die bestuurders veel voordelen biedt. Om te beginnen heeft hij een zeer efficiënte elektromotor die de auto tot 285 km kan aandrijven op een enkele lading. Dit maakt hem ideaal voor stadsritten, want je kunt gemakkelijk je dagelijkse woon-werkverkeer afleggen zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij. De 208e heeft ook een gestroomlijnd en stijlvol ontwerp dat hoofden zal doen omdraaien als je door de stad rijdt. En dankzij de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen kun je er zeker van zijn dat jij en je passagiers goed beschermd zijn bij een ongeluk. Met zoveel te bieden is de Peugeot 208e zeker aantrekkelijk voor een brede groep bestuurders.

Laadeigenschappen Peugeot e-208

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot e-208? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot e-208 geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot e-208? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot e-208? 3x3,7 Kw = 11 Kw

 

Laadkabel Peugeot e-208 online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot e-208 snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabels! Bekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot e-208 gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!