• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Peugeot e-Expert laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot e-Expert? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot e-Expert, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.


Berg je Peugeot e-Expert laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot e-Expert

De Peugeot e-Expert is een nieuwe elektrische bestelwagen van de Franse autofabrikant. Met een actieradius tot 265 km is hij ontworpen voor stedelijke bezorgingstoepassingen. De e-Expert is gebaseerd op hetzelfde platform als de Peugeot Expert, en deelt veel van zijn afmetingen en kenmerken. Hij is verkrijgbaar in twee dakhoogten en drie carrosserielengten, en kan tot 1.000 kg lading vervoeren. Peugeot zegt dat de e-Expert in staat is 0-50 km/u te accelereren in 4,5 seconden, en een topsnelheid heeft van 130 km/u. De orderboeken zijn nu geopend, de leveringen zullen naar verwachting begin 2020 beginnen.

Laadeigenschappen Peugeot e-Expert

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot e-Expert? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot e-Expert geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot e-Expert? 11 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot e-Expert? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel Peugeot e-Expert online bestellen

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen. Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot e-Expert snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabelsBekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot e-Expert gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!