• 2 jaar garantie
  • Gratis verzending
  • Gratis retour

Peugeot e-Rifter laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot e-Rifter? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot e-Rifter, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Peugeot e-Rifter laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 15 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot e-Rifter

De Peugeot e-Rifter is een compacte elektrische SUV die perfect is om in de stad te rijden. Met een actieradius van tot 200 km kan de e-Rifter je dagelijkse woon-werkverkeer gemakkelijk aan. En met een topsnelheid van 150 km/u kun je zonder problemen door de stad zoeven. De e-Rifter heeft ook allerlei handige functies, zoals een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook en automatische noodremmen. Als je een elektrische SUV zoekt die zowel praktisch als leuk is om te rijden, dan is de Peugeot e-Rifter de perfecte keuze.

Laadeigenschappen Peugeot e-Rifter

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot e-Rifter? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot e-Rifter geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 3 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot e-Rifter? 11 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot e-Rifter? 3x3,7 Kw = 11 kW

 

Laadkabel Peugeot e-Rifter online bestellen


Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot e-Rifter snel kan opladen. Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabelsBekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot e-Rifter gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!

Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!