• Gratis verzending Nederland & België
  • Gratis retournering
  • Binnen 1-2 dagen geleverd
  • 2 jaar garantie

Peugeot e-Traveller laadkabel

Ben je op zoek naar een laadkabel voor jouw Peugeot e-Traveller? Wij hebben de juiste laadkabel voor jou uit voorraad leverbaar!

Wij geven graag toelichting over de laadeigenschappen van de Peugeot e-Traveller, en welke lader of thuislader hier het beste bij past.

Op deze manier heeft u snel en eenvoudig inzichtelijk welke Laadkabel of thuislader het beste bij u past.

 


Berg je Peugeot e-Traveller laadkabel netjes op

Deze opbergtas is geschikt voor alle laadkabel t/m 8 meter die via onze winkel worden verkocht. Het is erg handig om de laadkabel op te bergen en het interieur van uw voertuig schoon en netjes te houden.


De juiste laadkabel voor jouw Peugeot e-Traveller

De Peugeot e-Traveller is een nieuwe elektrische auto die tot 260 km kan afleggen op een enkele lading. De e-Traveller is perfect voor in de stad, want hij heeft een compacte vormgeving en kan gemakkelijk door het verkeer manoeuvreren. De auto heeft ook een reeks handige functies, zoals een achteruitkijkcamera, automatische koplampen, en ruitenwissers met regensensor. Plus, met zijn ruime interieur en comfortabele stoelen is de e-Traveller perfect voor lange reizen. Of je nu een elektrische auto zoekt voor woon-werk verkeer of voor lange afstanden, de Peugeot e-Traveller is een uitstekende optie.

Laadeigenschappen Peugeot e-Traveller

  • Welke type laadkabel is geschikt voor de Peugeot e-Traveller? Laadkabel type 2 (ook wel Mennekes genoemd)
  • Is de Peugeot e-Traveller geschikt voor 1 of 3 faserig laden? 1 fase
  • Welke ampère is geschikt voor de Peugeot e-Traveller? 16 Ampère
  • Wat is het maximale laadvermogen van de Peugeot e-Traveller? 3x3,7 Kw = 11  kW

Daarnaast leveren wij niet zomaar laadkabels. Onze laadkabels zijn niet alleen gecertificeerd, maar worden zo geproduceerd dat ze voor optimaal gebruiksgemak voor jou zorgen.

Zo zijn de stekkers van hoge kwaliteit en waterdicht, en de contacten verzilverd zodat je ook in de koude maanden jouw Peugeot e-Traveller snel kan opladen.

Toch opzoek naar een andere laadkabel? Bekijk dan ons volledige assortiment type 2 laadkabels of neem een kijkje bij al onze Peugeot laadkabels!

Laadkabel online bestellen

Bekijk ook de laadkabels voor:

Het bestellen van de perfecte laadkabel voor jouw Peugeot e-Traveller gaat snel en gemakkelijk. Omdat de laadkabels uit voorraad geleverd worden, worden de bestellingen altijd binnen 24 uur verstuurd. Vrachtkosten? Daar doen wij niet aan. Alle producten op onze webshop worden gratis door heel Nederland en België verstuurd. Mocht je echt niet kunnen wachten om je laadkabel te gebruiken, kun je deze ook altijd bij ons pand in Maarsbergen ophalen!


Heb je advies nodig?
Bij Voldt helpen wij je graag verder!